Dok mnogi komentarišu da sedi na dve stolice, izgleda da Slobodan Radanović, planira da i nakon izlaska nastavi u tom smeru.

Naime, pošto je Luni Đogani otkrio da će joj za useljenje u novi stan pokloniti toster koji ima kod kuće, Nadica Zeljković kaže da pevač ne može da pokloni ono što nije njegovo.

“Taj toster je moj. Kupila sam ga Kristini dok je bila studentkinja i ne znam kako može da pomisli da ga pokloni nekome. Sve stvari koje imaju sam kupila ja i opremila sam stan u celosti”, kaže Kristinina mama.

“Može Luni da pokloni njegovo kuvalo! To mu je jedino ostalo, osim ako nije mislio na toster iz stana porodice Radanović. Kako voljenoj osobi da pokloni toster, zar ne treba cveće?”, kaže Nadica.

Inače, kada su se Luna Đogani i Sloba Radanović osamili u dvorištu, modna blogerka se prisetila svojih najbližih, kao i stana koji je Anabela Atijas pazarila za nju. Kad je Luna otkrila kako će proslaviti useljenje, Radanović ju je upitao šta želi za poklon.

“Jedva čekam da vidim kakav je stan! Pozovem Zoranu, Andrijanu, moju Vanju i isečemo sir, pršutu, krekere, masline… Sve to naređam na sto i donesem vino. Tako ću da proslavim useljenje u stan! To mi je najslađe”, rekla je Luna.

“Šta hoćeš da ti kupim za useljenje?”, upitao je Sloba, a blogerka je otkrila da želi toster, na šta je on pristao bez razmišljanja.

“Eto, toster ću. To imam kod kuće, ne moram da kupujem”, odgovorio je Sloba kroz smeh, iako se nekoliko sati pre toga žestoko raspravljao sa suprugom.

Kada je Kristina Kockar otkrila da više ne postoji šansa za pomirenje, ona je poslala poruku i Slobinim roditeljima.

“Krivo mi je što njegovi roditelji žele da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem! Samo da ne bude sa mnom. Ja sam pričala sa mamom, rekla mi je da samo pratim svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savetuje, može ona da mi da savet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se meša. Krivo mi je što su njegovi roditelji više puta pomenuli advokata i poručiću njegovim roditeljima: “Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno”, rekla je Kija.

IPAK JE ON NJENA LJUBAV! Nadica se u MAGAZINU IN srela sa Gagijem, pa otkrila zbog čega se Kija premišlja da li da oprosti Slobi! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen