Prva sezona rijalitija “Zadruga” i dalje se prepričava, najviše zbog Lune Đogani koja je iz rijalitija izašla omražena pred narodom, a najviše ženama koje su je osudile zbog veze sa oženjenim

Pored Lune, Aleksandra Subotić i Maca Diskrecija su takođe nosile titulu “bruke i sramote”, a kada je narod upoznao napolju pravu Kiju Kockar, može se reći da je jedno vreme vodila ona kao kraljica ženskog blama.

Ipak, pojavila se Dragana Mitar koja je sa puno muškaraca javno i pred kamerama, a odavno se za nju priča osim što ima lak moral, da voli samo imućne muškarce i gleda korist.

Sada se na internetu pojavila anketa, a kao pobednica svih navedenih predstavnica blama za ženski rod izašla je upravo Dragana.

Narod je masovno krenuo da komentariše ovu sliku, i u neviđenom broju ispod fotke se kao izbor naroda pojavljuje Draganino ime.

Pišite nam u komentarima da li se slažete da je pobednica Mitrova, ili je vaš favorit neka od navedenih zadrugarki?

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


scandal!printscreen