Jedna od njvećih balkanskih zvezda Lepa Brena pred oko 10.000 ljudi napravila je spektakl za pamćenje u Trebinju! Osim u dobrom pesmama i vanvremenskim hitovima u kojima su uživale sve generacije i koje su horski pevale sve vreme koncerta, folk diva publici priredila je svojevrsnu atrakciju spuštajući se helikopterom baš kao u Sofiji pre više od tri decenije. Da uživanje bude još veće, govori i podatak da  je Brenu vozila žena, Tamara Bodiroga, supruga Rodoljuba Draškovića u čijem je vlasništvu velelepno zdanje Grad Sunca, kao i helikopter u kome je Brena razgledala Dučićev grad iz vazduha. Hercegovci su poput pravih domaćina Brenu upoznali sa karakteristikama i istorijatom grada, a uživala je i u ovdašnjim vinima, te tradicionalnoj hrani tig kraja. Biljana Čigoja organizatorka i vlasnica agencije Star Travel ističe da je ovo Trebinje zaslužilo, te da je ovo tek početak pravih i velikih događaja u ovom gradu.

Inače, tokim čitavog koncerta publika je sve vreme horski pratila Brenu, te je ovo bio zajednički spektakl Lepe Brene i raspoloženih Hercegovaca.

Kupite TV PLUS tabloid sa TV Programom: TEŠKO BOLESNA: KAĆI OTKAZUJU BUBREZI! ŠOK FOTKE; TEODORA I ANĐELO OPETU VEZI! Luna i Marko: SVI DETALJI TAJNE VERIDBE! (VIDEO)


SCANDAL!SCANDAL!