Emotivna veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića opstaje uprkos brojnim govorkanjima koja ih prate, a sada je pevačica otkrila da su neke od tih spekulacija bile i tačne.

Naime, reč je o koleginici koja je pokušala da joj preotme dečka.

– Znam da su neke koleginice sigurno ljubomorne na našu ljubav. Ne mogu sad ništa da otkrivam, ali bilo je nasrtaja raznoraznih – ispričala je uz osmeh Rada za Glamur.

– Kad je nešto zauzeto, odnosno zabranjeno, onda je to i slatko, tj. obratiš pažnju na to. To je u ljudskoj prirodi. Žene tako razmišljaju, u smislu: “Čim je njoj dobar, mora da je zaista dobar!”. Bilo je tu flerta sa Harisom od strane nekoliko koleginica, pa i nekih pokušaja. Ne znam da li toga ima i dalje – dodala je Manojlovićeva.

– Znam tačno o kojim koleginicama se radi. Sada nikako ne reagujem na to. Na početku, kada se to dešavalo, sam bila neiskusna, pa sam ja tu nešto pričala, možda sam neku i imenovala, ne sećam se. Posle sam postala mudrija i to mi je postalo simpatično. Nisam ljuta jer znam sa kim sam u vezi. I on isto zna sa kim je, a gde će da nađe bolju od mene?! Uredno se javljam tim koleginicama najsrdačnije – zaključila je uz osmeh priču pevačica.

 

Godinama su zajedno, a evo zbog čega se zapravo još nisu venčali Rada Manojlović i Haris Berković!


scandal!Ivan Vučićević