Pevačica Nada Topčagić ponovo je imala probleme sa nekretninama, a ovog puta, kako se navodi, za sve je kriv njen advokat.

“Ne znam šta se tačno tu zbilo, ali kako se priča po komšiluku, Nadu je advokat, kog je angažovala da je zastupa u tim poslovima, prevario i ona će, kako sam čuo, sad da ostane bez tog stana. Da li će uspeti sve da reši, niko ne zna, a ona svakodnevno završava neku papirologiju”, ispričao je Nadin komšija.

“Ništa, ništa, sve je to u redu, danas ili sutra treba da mi stigne to iz suda da vidim šta ćemo i kako, to je završena priča, mora da se uradi šta mora, verovatno ću morati da uzmem i advokata. Imali smo takvog advokata da nije dobro radio posao, nije nas obaveštavao o svemu kako je trebalo i sad šta je tu, kad bude stiglo sve iz suda onda ću znati šta da radim”, ispričala je Nada, a piše Pink.rs.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da je Nada odlučila da rasproda skoro kompletnu imovinu koju poseduje u Srbiji, a i šire, jer je zapala u ogromne dugove.

Ona je to potvrdila i tom prilikom istakla da je u tolikim problemima da želi samo da rasproda sve i da ostavi jedan mali kutak za sebe.

Zapostavila svoje zdravlje: Nada Topčagić 10 godina nije bila kod lekara


scandal!Ivan Vučićević