Po društvenim mrežama uveliko se priča o tome kako je u celoj priči poznatog rijaliti ljubavnog trougla Sloba – Kija – Luna, Radanović ustvari najveći i jedini prevarant.

Spekulisalo se i o tome da su Sloba i njegova bivša supruga u dogovoru, te da su sve ovo njih dvoje zakuvali, zarad popularnosti i sopstvenih marketinga, međutim jedini koji zaista ima milion i jednu kontradiktornost do sada je ustvari Sloba Radanović.

Od početka “Zadruge 1”, pa sve do sada, pevač je gostovao u više televizijskih emisija, i kada sve skupimo i saberemo, ono što je on izjavljivao – veze s mozgom nema.

Tako je u jednoj od emisija na Pinku, Sloba nedavno bio upitan od strane voditelja da li je istina kada je rekao da mu je najbolji period u životu bio onaj kad se smuvao s Kijom, na šta je on kao iz topa odgovorio:

“Pa jeste. To je najbolji period u mom životu i tada sam se osećao prelepo”.

“I najlepše emocije te pretpostavljam vezuju za taj period?”, bio je nastavak pitanja.

“Jeste. Ne pamtim kada sam u životu bio tako zaljubljen”, potvrdio je Sloba.

U jednoj od prethodnih, takođe je tvrdio kako je njegova najveća ljubav, ustvari njegova bivša supruga, Kristina Kija Kockar.

Ako malo vratimo film međutim, ne tako davno, u gostovanju kod Ognjena Amidžića, Sloba je na pitanje voditelja da izabere sa kojom mu je od njih dve lepši bio sam početak veze, on je rekao:

“Pokušavam da se setim tih nekih momenata, ali mislim da je ovo sada (aludirajući na Lunu Đogani) bolje.”

Nakon završetka “Zadruge 1”, Sloba je setimo se prokomentarisao svoje učešće, rekavši da mu pobeda i nije bila bitna već da mu je jedino bitno to što je u rijalitiju našao ljubav svog života, te da mu je to dovoljna nagrada.

A ako se vratimo još malo unazad, tokom učešća u rijalitiju, ustao je pred okupljenima za stolom i bez ustezanja, a činilo se tada sa mnogo emocija izjavio:

“Evo sada više neću da krijem svoja osećanja, reći ću svima ovde da sam ja zaljubljen u ovu (pokazujući na Lunu) devojku.”

Priznaćete, “teške” su to reči bile tada, da bi to u sekundi nestalo i vratilo se na priču o ljubavi prema bivšoj. Ono što smomi primetili, to je da Sloba i kad priča o tome kako i dalje voli Kristinu – to zvuči prilično hladno i bez mnogo emocija. Obratite pažnju:

Izgleda da je Sloba konačno raskrinkan, a da li je sve ovo radio u dogovoru, na predlog ili možda ucenu bivše, to ostaje da vidimo.

SLOBA IMAO JAVNO POKAJANJE NA TV PINK: NAJSREĆNIJI sam bio kad smo se Kija i ja smuvali, kockao sam se GODINU dana!


scandal!Ivan Vučićević