Projektom “Zadruga” Željko Mitrović postavio je nove standarde kada je o ovakvim programskim formatima reč. O uspehu i gledanosti prve dve sezone suvišno je i govoriti.

Dok se u Šimanovcima uveliko pripremaju za treću sezonu rijalitija koja će sasvim sigurno doneti mnogobrojne inovacije, Željko je doneo jednu važnu odluku.

Naime, zbog velikog broja zainteresovanih, koji mu svakodnevno pišu na Instagramu i Tviteru, čelnik ružičaste televizije je poslao važno saopštenje – da će broj učesnika u rijaliti programu „Zadruga 3“ biti proširen.

Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku ‘Zadrugu 3’, Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama – saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Osim učesnika koje će produkcija odabrati, dvoje pratilaca Željka Mitrovića dobiće priliku da uđu u rijaliti i postanu ravnopravni takmičari za glavnu nagradu.

U prethodna dva dana, otkako je ova vest saopštena,društevene mreže su se usijale, što je još jedan pokazatelj popularnosti „Zadruge“.

– Je*o me patak kud i raspisah ovaj konkurs za Zadrugu 3 – ovako je Željko Mitrović reagovao zbog interesovanja koje vlada za učestvovanje u trećoj sezoni „Zadruge“.

Kukuuuuuuuu! Za samo nekoliko dana, na konkurs za ulazak u „Zadrugu 3“ prijavilo se preko 75 000 ljudi! – otkrio je Željko na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Obavestenje!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Ukoliko ste zainteresovani, pratite korake i prijavite se za učešće u ovom rijalitiju.


scandalIvan Vučićević