Dejan Stanković Kralj tvrdi da je Vesna Rivas lezbijka. Bivši učesnik rijalitija Parovi kaže da za to ima i čvrste dokaze. Prema njegovim rečima, pevačica je već izvesno vreme u vezi sa ženom.

“Vesna Rivas je folirant! Gubi se u svojim lažima. Znam da voli žene i da je lezbijka. Znam i ženu s kojom se viđa, a koju krije od vas novinara kao zmija noge. Svima priča kako joj je to prijateljica, a zapravo su već nekoliko godina u seks aferi. Treba da je bude sramota svojih godina, ali i toga što pokušava da izigrava sveticu, a zapravo je nemoralna do bola”, kaže Dejan, koji tvrdi da je Rivasova čak jedno vreme i živela sa svojom partnerkom.

“Njih dve se u spoljnom svetu ne razdvajaju. Jedno vreme su i živele zajedno u iznajmljenom stanu u Zemunu, ta žena je čak gostovala kod Vesne u emisiji. Ali samo jednom, da niko ne bi posumnjao šta se iza toga krije. Ponavljam, ona je lezbijka! Gledao sam u rijalitiju kako krajem oka šmeka pojedine učesnice. Ali lukava je Vesna Rivas, neće ona da dozvoli da bude raskrinkana, pa da je Ljuba Pantović ili bilo koji drugi ukućanin ima u šaci”.

Kralj napominje da je Vesni rekao da zna za njenu veliku tajnu.

“Više puta sam joj skrenuo pažnju da znam s kojom ženom se viđa. Pocrvenela bi od sramote kada bih joj rekao ime i prezime njene partnerke. U tim trenucima mi se šlihtala i molila da ne širim priču da ne bi pukla bruka zbog porodice. Budući da je veoma loša osoba, o tome ne želim da ćutim i neka svi znaju da je Vesna nastrana”, zaključuje Stanković, koji podvlači i da Aleksandra zbog novca poriče da je njena mama Ljuba bila s Čabarkapom, kome je ona rodila ćerku:

Rekla mi je da se folira i manipuliše kako bi se što duže zadržala u rijalitiju. Priznala mi je da su joj samo pare važne. Zato i obmanjuje javnost da bi se što više pisalo i pričalo da je delila dečka sa svojom mamom”.