Balkubano spremni za Svadbu veliku!

Grupa Balkubano nastupaće 29.02. u drugoj polufinalnoj večeri na Beoviziji koju možete pratiti na prvom programu RTS-a od 21 čas, pod rednim brojem 3.

Kao što su već mnogi mediji preneli oni će nastupati bez poznatog majstora frule Bore Dugića, koji ne može da nastupa zbog zdravstvenih razloga. Grupa Balkubano, na čelu sa pevačem Danijelom Đurićem, se nada da će i pored silnih negativnih komentara koji su bili izazvani prvom verzijom pesme u kojoj se spominjala sporna reč bomba i eksplodira će naići na lep prijem publike i gledalaca. Pitali smo i Danijela Đurića za komentar.

NOVI PAPARAZZO! Kija šalje ANU U ZATVOR: Nosi dokaze u policiju! SVI ŠVALERI Dragane Mitar! Darko zajmi pare za svadbu, Ana mu se sveti! Novak više ne veruje Jeleni!

NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA  PRED ZADRUGU!” 

Kija pripremila konopac za bivše! Izbacila GRUDI pa dala POPUST! (VIDEO)

– Jako nam je žao što legenda naše narodne muzike, Bora Dugić neće moći da bude sa nama na sceni. On je, u ovoj numeri, bio naš počasni gost, ali, šta je tu je. Što se tiče spornih reči u pesmi, one su promenjene, mada se mnogima više dopada prva verzija. Nismo nikoga želeli da uvredimo, a kamoli da pozivamo na nasilje nad zenama, Mislim da je sve otišlo predaleko. Svi u grupi smo kulturni, vaspitani i porodični ljudi. U prvoj verziji teksta smo želeli kroz metaforu da stavimo do znanja koliko nam je stalo do te osobe u pesmi, da bi čak i ceo svet digli u vazduh ukoliko ona kaže ne. U svakom slučaju, sada je sve u redu. Ispoštovali smo RTS i Centar autonomnih žena i promenili tekst.  Najbitnije je da su za našu pesmu mnogi čuli i da preti da postane ozbiljan hit. Što se tiče Beovizije, neka najbolji pobedi!

Poslušajte pesmu ”Svadba velika”


SCANDAL!PROMO