Lepi Mića i Jelena Golubović sinoć su u toku emsije “Zadruga, narod pita” ulazili u žestoke rasprave, a u jednom trenutku su se njih dvoje dotakli i ljubavnog života Golubovićeve.

Dr*ljetino jedna, j*bala si se sa ujakom svog dečka! – rekao je Mića Jeleni.
Gospode Bože pa ti ne znaš šta pričaš! – bio je Jelenin komentar.

Lepi Mića je nastavio:

Ona priča o moralu, zato brani nemoral! Imala je s*ks sa ujakom, stricem i dečkom! Imala si! On je rekao da ti je stric! Lažeš kao pas! Rekla si da je lažov, da je prevarant, da se kupa u blatu! Njen dečko u kupatilu nema pločice, ima glinu i zemlju i boji se da ga ne ubije struja. Ona se tu kupa, dotična dama i ona završi gde? U brvnari bez struje! Rekla si za čoveka da se tušira u kartonskoj kutiji!

Zatim, Lepi Mića se osvrnuo i na privatni život Jelene.

Evo prodala si tatin stan, kupala si se u kartonskoj kutiji i to sa hladnom vodom. To si mi pričala! Hvali se posle da je uspešna dama i zvezda završi u brvnari. Imala je predstavu u pm! Samozvana glumica, režiser! Znate li gde je ona završila fakultet? Šta je ona po zanimanju? Ja sam konoba! Evo ja sam konobar! Ti samo znaš da ga primaš! To ti je posao! Ti si primačica! Stalno ga primaš i ako ga ne primiš ti nisi zadovoljna! – pričao je Lepi Mića.

A šta si ti? Lažni moralista! Vidim da si nervozan. Ko ga tera da se dere? – izjavila je Jelena.


ScandalIvan Vučićević