Glumac Miodrag Radonjić sinoć se na premijeri filma “Hotel Beograd” u Sava centru prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom Milicom Mikić, koja je sve očarala svojom lepotom.

Oglasila se Milica Mitrović! Velika šefica jednom rečenicom ukanalila Lunu – Otkrila istinu o njenom zdravstvenom stanju! (FOTO)

Luna rešila da pobegne iz Zadruge! Miljković joj napravio haos – Na korak do raskida! (VIDEO)

Preživeti BEOGRAD! Snimanje PREKINUTO do daljnjeg!

Miodrag je ponosno prošetao Milicu!

Miodrag Radonjić je jedan od najpopularnijih, ali i najpoželjnijih mladih glumaca u Srbiji, a njegovo srce pre izvesnog vremena osvojila je mlada Milica Mikić.

Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom i otkrio.

– Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče (smeh) – rekao je glumac jednom prilikom za “Story”.

https://www.instagram.com/p/BZTmjOUDCWU/

Sve do premijere filma “Hotel Beograd”, par se nikada nije pojavio u javnosti zajedno, iako je glumac u prethodnom periodu nekoliko puta istakao da je srećno zaljubljen.

– Moja devojka mi je najveća podrška generalno u životu, i ako nismo na svim događajima zajedno, to nije kao da se mi sad krijemo. Jednostavno pojavimo se zajedno tamo gde je mesto da se to desi, gde nema potrebe, ne pojavljujemo se – ispričao je glumac nedavno za “Blic”, a na pitanje čime ga je osvojila, kratko je poručio:

– Pa zaljubio sam se u nju. Tu nema ništa racionalno, to je ljubav.

Prisutni na premijeri su u velikom broju komentarisali da je Milica izuzetno lepa, a to se može videti i na njenim fotografijama na Instagramu.

 


ScandalIVAN VUĆIĆEVIĆ, INSTAGRAM