Kristini Delčev je sinoć u poseti u vili Parova bila majka, koja joj je zamerila neaktivnost, ali i poručila da joj veoma nedostaje.

– Kristina, ti si mahom ćutljiva, ali znamo da imaš bolnu životnu priču, da li bi nam otvorila svoju dušu u ovoj noći? – upitna je bila Anđela.

– Naravno, ja sam pre više od deset godina bolovala od teške bolesti, koja je ostavila velikog traga kako na mene, tako i na moju porodicu – pričala je Kristina i nastavila.

– Moj život je bio ugrožen, ležala sam majci na rukama jedva živa, oprostila sam se od svih i svi su očekivali moj smrt, koja se velikom srećom nije dogodila – zaključila je Kristina.

Stanare je ova priča potresla, ali tu joj nije bio kraj, Kristina je još nešto tajila o svom životu.

– Takođe, mog oca gotovo da ni ne znam, u jednom momentu mi je samo stigao papir koji me je obavestio da je mrtav, nisam se puno potresla jer smo se samo jednom sreli. On je nestao i nije se više javio, međutim, mnogi tvrde kako je sve to laž, te da on živi negde krijući se od svih – rekla je Kristina.

Ukućani bili šokirani sa svim detaljima Kristininog života, ali su je podržali u tome što je bila hrabra da sve ovo otkrije.


scandal!printscreen