Dok je njena ćerka Aleksandra Subotić nedavno smanjila grudi, Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zameniti novim, i to većim. Kako piše “Rijaliti”, Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka pre desetak dana, a kroz samo sedam dana će posetiti jednu privatnu kliniku, gde će uvećati grudi gotovo duplo.

– Ljuba želi da na venčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implante zameni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implante, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 evra. Ljuba nije žalila para, rekla je da će ceo honorar od “Zadruge” da uloži u izgled, zato joj ni cena nije predstavljala nikakav problem – rekao je izvor blizak Pantovićevoj.

On navodi i da je intervenciju zakazala poslednje nedelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru. I sama Ljuba nije krila da će da ide pod nož.

– Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promenila i da obožavam da se ulepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima – rekla je Pantovićeva.

Ljuba Pantović posumnjala da je trudna, a onda je lekarski pregled doneo jeziv obrt!


scandal!printscreen