Aleksandra Subotić doživela je nervni slom kada je u “Zadrugu” ušao njen otac Karađorđe Subotić da bi se pred kamerama verio sa svojom devojkom Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški.

U početku je starleta pokušala da se kontroliše i da ne pravi dramu, ali nije mogla dugo da se suzdrži. Kada su joj Mina i Ivana uputile uvrede, Subotićeva je počela da urla na njih, pa su je David i nekoliko momaka iz obezbeđenja jedva smirili.

Aleksandrina majka Ljuba Pantović za “Kurir” kaže da je iznenađena ćerkinom reakcijom i histerijom, ali da je donekle i razume.

– Uopšte nije trebalo onako da reaguje, mada razumem sve posle momenta kad ju je ta N. N. žena (Ivana Vrbaški, prim. aut.) izvređala. To dvoje “verenih” bi sve uradilo za kadar i članak, pa me ne čudi onaj cirkus. Zivkaju novinare za svaki korak, još samo da vidimo i da li se drže za ruke dok piške i to je to. U njihovim godinama, ono je teška blamaža – kaže Ljuba i dodaje da je saglasna s Aleksandrom u tome da joj otac uništava život.

– Ona konstantno menja priče i to ne valja. Istina je da joj je upropaštavao život, i njoj i meni i mojoj drugoj ćerki. Uvek je bio pi*ka koja je prodavala najbliže, a uvlačio se u dupeta naših neprijatelja zbog straha za svoju guzicu. Bio i ostao pi*ka. Onako da se ceri i stoji kao ker pored N. N. žene koja mu je izvređala ćerku?! Fuj, ameba obična – priča ogorčeno Pantovićeva.

Bodi-bilderka napominje da bi rado zaštitila svoju naslednicu da je trenutno u mogućnosti.

– Naravno da imam potrebu za tim i uvek ću gledati da joj pomognem. Problem s njom je što često izvrće stvari i po potrebi menja priče. Već su svi shvatili da sam uvek u pravu i da ne pričam bezveze, i eto, Aleksandrin otac klošar je sam pokazao da je sve istina što sam pričala za njega. Aleksandra je pogrešila s onakvom reakcijom. Trebalo je da ostane dama i kaže: “Ne podržavam vašu vezu i srećno vam bilo. Našla vreća zakrpu” i da se okrene i ode, a ne da pravi onakav nepotrebni haos. Da sam ja na njenom mestu, umrla bih od smeha gledajući lošu glumu jednog pokojnika i neke N. N. žene u predstavi “Mi se volimo za kadar i članak u novinama” – smatra Ljuba.

Ljuba Pantović OTKRILA ZBOG ČEGA NE PRIČA SA ĆERKOM, a reči kojima je opisala Davida NIKAD JOJ NEĆE OPROSTITI!


scandal!Instagram