Luna Đogani i Marko Miljković su izabrani da budu ovonedeljni potrčci, a ova situacija im je pomogla da reše probleme u njihovom ljubavnom odnosu. Njih dvoje su ponovo uplovili u vezu, već prvu noć provedenu u izolaciji. Mnogi komentarišu da je zbog ovoga Markovo druženje sa Jelenom Pešić počelo da bledi.

Jelenina najbolja drugarica Tana se oglasila i prokomentarisala “ljubavni trougao”.

NOVI STAR! Tajni sporazum JK i Duška: Mora da je podmiri! Darkova svadba se OTKAZUJE, Ana se sveti! LUNA RASTAVLJA Anu i Davida! Bora sahranio živu babu!

POLICIJA SUTRA DOLAZI PO MILJANU! Luna i Marko zaboravili na kamere pa otkrili DETALJE!

“Vuk Kostić mi je neostvarena želja i on to zna!” Starleta šokirala prinanjem uživo u emisiji! Ana Mihajlovski će POBESNETI?!

– Ne vidim nikakav “ljubavni trougao”. Jelenu jako dobro poznajem i sigurna sam da nema apsolutno nikakve emocije prema Marku, čak ni simpatije. Isto tako su je napadali za Filipa, pa se ispostavilo da nema ništa od te priče. Kad su ljubavni odnosi u pitanju, Jelena je vrlo otvorena, iskrena i konkretna. Da ima bilo kakve simpatije prema Marku, ona bi to iznela pred svima – istakla je Tana, koja je potom dodala:

– Ona je u privatnom životu okružena i mušarcima koji su zauzeti. Nadam se da će nastaviti druženje sa Markom. Definitivno je jedno – nju nikada ne bi mogao da zanima muškarac koji je emotivno zauzet. Videli smo koliko drži do sebe, tako da sebi nikada ne bi dozvolila da bude druga.

Prokomentarisala je kako će i da li će Lunin ulazak uticati na Jelenu.

– Sigurno joj nije bilo prijatno što je usred njihove priče, ali sam sigurna da joj je laknulo pošto se više neće provlačiti kroz priču sa Markom – zaključila je Tana za Pink.rs


ScandalYoutube Printscreen