Aca Lukas sinoć je u emisiji Zvezde Granda brutalno isprozivao Milana Stankovića! Naime, jedan od kandidata je pevao njegovu pesmu “Solo”, a Luks je ne pomenuvši Milana opleo:

“Omanuo si sa izborom pesme i to debelo. To “Solo” nisam provalio o čemu se radi pa sam shvatio da si uzeo da pevaš telefonski imenik. Tu ništa nisi pokazao”.

Zatim se kandidatu koji je pevao spornu kompoziciju obratila Marija Šerifović:

“Kako si ti uspeo da tešku pesmu kao što je “Odiseja” otpevaš skoro bez greške, a da se u ovoj drugoj koja je ku*ac od pesme toliko strovališ?”

“Kako ne kapiraš, te glupe pesme su najteže”, rekao je Lukas pa se umešala Snežana Đurišić:

“Nije glupa, Aco. Jednostavna”.

“Ovo nije jednostavna pesma, ovo je glupa pesma. Ova pesma je ništa. Kao telefonski imenik: Jelena, Dragana, Tijana… I onda kao ostane sam. Solo. Pored onoliko imena ti ostaneš sam. Možda je trebalo da peva Dragan, Jovan, Željko”, dodao je Lukas.

Milan Stanković uživa u milionima: Osećam se kao pobednik! (foto/video)

Stanković je na Instagramu postavio čudan komentar…

“Jedna reč za estradu: EGO”, napisao je Milan i stavio emotikon belog goluba – koji predstavlja mir.

Jedna reč za estradu: EGO 🕊

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) дана

Podsećamo, Milan Stanković je pre neoliko godina potkačio Lukasa. Aca Lukas je u intervjuu za SCANDAL! odgovorio na prozivke mladog pevača, navodeći da uopšte ne zna ko je Milan Stanković.

“Od Stankovića poznajem jedino Dejana, fudbalera, to mi je dobar drug… I ima neki predsednički kandidat Stanković”, rekao je Lukas kroz smeh, da bi se kasnije uozbiljio:

“Šalim se, znam ko je Milan Stanković, ali nadam se da me je lepo prozivao. Prozivke nisam čuo, možda sam bio u Domu zdravlja u Obrenovcu, pa me je prozvao kao medicinska sestra… Sledeći – Vuksanović… Ali nisam išao u Obrenovac”.

Podsetimo, Milan Stanković ima završenu srednju medicinsku školu, a pre pevačke karijere radio je u Domu zdravlja u rodnom Obrenovcu.


Ivan VukovićIvan Vučićević