Sonja Vuksanović i Aca Lukas su odlučili da stave tačku na sve nesuglasice koje su imali. Par smatra da ćerkica Viktorija treba da bude na prvom mestu, i da zbog nje treba da imaju korektne odnose. Imaju buran period iza sebe, ali odlučili su da stave tačku na prepucavanje preko društvenih mreža i medija.

– Sonja i ja smo u dobrim odnosima. A kad se priča o pomirenju, ako mislite na deo da li smo ponovo muž i žena i da li smo ponovo u ljubavnoj vezi, nismo. Mi smo roditelji Viktorijini i to je sasvim dovoljno da bismo se dozvali posle svih onih gluposti koje smo pravili. Ja uvek priznam kada nešto radimo što ne valja, ono nije bilo normalno, ali sad se ponašamo drugačije – ističe Lukas i otkriva da je unuka, koju mu je rodila ćerka Miljana, novi izvor sreće:

– Često posećujem unuku i ćerku, sasvim normalno sam se snašao kao deda. Nisam imao problem sa snalaženjem, sve je super i uživamo svi. Viktorija voli bebu, igraju se zajedno. To mi je baš drago, nisam znao kako će to da prođe, ali, evo, super je.

Inače, na društvenim mrežama se pojavio snimak sa privatnog slavlja na kojem folkera tokom zabavljanja gostiju prisutni kite novčanicama. Kako kaže, to se zapravo retko dešava, pa objašnjava da on peva za honorar, a ne za bakšiš.

– Ja ne radim za bakšiš. Desi se da gostujem na svadbi, mada to retko radim, ali to je možda bila šala. Ne sećam se kada sam imao veselje na kojem me je neko kitio parama. Što se tiče mojih nastupa, ne dolazi u obzir bilo kakvo davanje para, niti bilo kakvih gluposti jer to je meni baš degutantno i odvratno. Ne prodajem krompir, nisam na pijaci, ja pevam. Ljudi plate kartu, dođu i gledaju, tako da bakšiš ne uzimam. Ne znam da li od njega može da se zaradi ili ne može – poručio je Aca za Blic.

ćPevač je zatim otkrio da se vreme dosta promenilo kada su zarade u pitanju, jer je nekada u kafanama moglo dobro da se inkasira:

– Nekada je bilo mnogo para kada sam radio po kafanama i opet su tu bili neki specifični gosti koji dođu zbog tebe, imaju novac i to su neke enormne cifre, ali to ne može da bude stalno i uvek. To se samo povremeno dešava. Sad malo češće praktikujem da zapevam u kafani jer mi se jako sviđa i ne mogu da pobegnem od toga. Drugačiji je repertoar i atmosfera, ja to stvarno volim i ne libim se toga.

Podsetimo, za pevača kruže priče kako je u vezi sa starletom Natašom Šavijom.

SRBIJO, NE FOLIRAJ SE! LEGALIZUJ PROSTITUCIJU! Aca Lukas odbranio starletu: Ona je PRVA LIGA, BRIGA ME ČIME SE BAVI


scandal!Ivan Vučićević