Odgovarajući na pitanja obožavalaca, Luna Đogani se dotakla i pevanja na plejbek, o čemu se dosta polemisalo u proteklim mesecima otkad je rijaliti zvezda počela da nastupa po klubovima.

– Zbog čega se plašiš da pevaš uživo na nastupima? Devojko, ti si najtalentovanija na Balkanu. O glasu i harizmi da ne pišem – glasilo je jedno od pitanja.

– Iskreno, tek sam počela da nastupam. Imala sam par nastupa. Mogu da kažem da sam se super snašla i da mi stvarno super ide. Ja pevam uživo – odgovorila je Luna za IDJTV, a zatim priznala da se tek ponekad na njenim nastupima čuje plejbek.

– Mikrofon mi nije isključen. Ima par pesama, među kojima je i moja pesma, koju puštam kao original pesmu, a ja pevam preko nje. Nije kao da otvaram sve vreme usta i da to nije moj glas – dodala je Đoganijeva, pa zaključila:

– I te kako radim na sebi i na svom glasu. Idem na časove. Jednog dana ću sigurno moći da pevam i zahtevnije pesme i sve će biti mnogo opuštenije. Potrebno mi je još vremena jer sam u svemu ovome nova. Nikada se nisam bavila muzikom, nisam učila da pevam ili završila školu za to, kao što je slučaj sa većinom. Smatram da jesam talentovana za muziku, imam harizmu, scenski pokret, igranje… Sve je to deo mene. Nadam se da će sve to jednog dana doći na svoje i da ću moći da pevam zahtevnije pesme i da igram u isto vreme, ali, naravno, vremenom.

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević