Poznati denser Gagi Đogani jedna je od učesnika “Zadruge 3” o kojem se najviše priča, posebno zbog sukoba koje ovih dana ima sa pevačicom Saškom Karan.

Pobednica “Zadruge 2” i njegova ćerka Luna Đogani kaže da je zadovoljna kako se on nosi sa celom situacijom u rijalitiju.

– Jako sam zadovoljna i ponosna na tatu, nisam očekivala da će ovako dobro da se drži, znala sam da će većina najviše da udara na mene, što njega najviše boli. On tamo najviše razmišlja o meni i Nini, razmišlja kako smo mi, kako to proživljavamo. On oseća da je sve ok, mora da se fokusira na sebe, ne sme da dozvoli da ga niko ne isprovocira jer ovo je njegovih pet minuta. Čak i ljudi koji mene nisu voleli su njega zavoleli – izjavila je Luna u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Luna Đogani je nedavno ugradila silikone u grudi, što je izazvalo veliu pažnju u domaćoj javnosti. Luna kaže da je zadovoljna novim poprsjem.

– Ja u poslednjih par dana više pričam o grudima nego o bilo čemu drugom. Znam da je to ljudima interesatno, a ja sam sad već navikla. Mislim da su lepe, ali nije neka velika promena, ja sam zadovoljna. Posle samo dva sam išla na snimanje, niko nije mogao da shvati da sam se operisala – rekla je Đoganijeva u emisiji “Premijera-Vikend specijal”.

LUKAS ŽESTOKO ISPROZIVAO LUNU ZBOG NOVE PESME: Đoganijeva se POGUBILA kada je čula šta joj je rekao pevač!


scandal!printscreen