Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su uživali u Parizu, a mnogi su očekivali da di-džej upravo u “gradu ljubavi” zaprosi svoju izabranicu.

Luna je podelila utiske iz Pariza, ali i otkrila da od prosidbe ona ima drugačija očekivanja.

– To bi bilo baš onako kliše da me je zaprosio u Parizu, u gradu ljubavi kod Ajfelovog tornja. Ja baš ne volim te predvidive situacije, volim da to bude baš kada ne mislim da će da bude. Ne pričamo o tim stvarima i još ne razmišljamo o tim stvarima. Lepo nam je ovako, ne žurimo nigde – rekla je pevačica za “Telegraf”.

Luna je bila učesnica prve dve sezone rijaliti programa “Zadruga”, a sada se u “Imaginarijumu” nalazi njen otac Gagi Đogani. S obzirom da on nije pevao niti igrao na “Zadrugoviziji”, to je jako pogodilo njegovu ćerku:

– Bilo mi je krivo što ništa nije radio, smatram da je on jedan pretalentovan čovek i mnogo toga ima da kaže. Smatram da ne treba da sedi za stolom iza nekog ko nije u muzici i da eto ne radi ništa. Ja sam baš želela da se na tim Zadrugovizijama prikaže i pokaže… On je dozvolio da sedi iza i da tako sedeći može da bude prvo mesto, da osvoji najbitniju SMS nagradu – kaže Đoganijeva za “Telegraf”.

LUNA NA NASTUPU POSVETILA MARKU OVU PESMU: POGLEDAJTE KAKO JE MILJKOVIĆ REAGOVAO! VIDEO


scandal!Ivan Vučićević