Luna Đogani danima je na meti javnosti zbog učešća u rijalitiju “Zadruga”, i dok se uglavnom polemiše o njenom odnosu sa Slobom Radanovićem, s vremena na vreme isplivaju i određeni intirgantni detalji iz njenog života u spoljnom svetu.

Mlada blogerka je u razgovoru sa Milanom Miloševićem otkrila sve detalje kontroverzne afere “Zlatiborske zore” o kojoj je bilo reči i u samom rijalitiju, a povodom koje su je Anđelo i Sloba savetovali da se ne oglašava.

“To je bilo kad sam imala 18, 19 godina. Ja sam toliko priča čula o sebi, koje ni sama nisam znala, počevši od toga da sam prostitutka, a ja toliko vodim računa o tome kakav ću ugled imati. Bili smo na Zlatiboru i ja sam, nažalost, bila u društvu ljudi koji su konzumirali drogu, tabletice i počele su priče da ja to isto konzumiram. Ja sam bila pet dana tamo, tu je bio i Jovan Mijalković, ja sam bila sa mojom drugaricom, ona je bila u vezi sa dečkom koji se druži sa Jovanom. On je umešan samo zato što je bio tu sa mnom. I tako se pričalo eto da se ja drogiram, ne samo ja, nego i drugarica i brat koji su bili sa mnom. Ali to nije jedina priča koja je kružila o meni, tako da sam ja navikla”, ispričala je Luna.

Ona je takođe rešila da demantuje svaku priču koja je vezuje za prostituciju.

“Niko me nije optuživao za prostituciju lično, desilo se da me je dečko sa kojim sam bila dve godine, prišao i pitao da li je to istina, jer mu je neki drug rekao da radim za novac. Ja nisam tip devojke koja će da se pravi fina i poštena, a da radim neke druge stvari. Sve što sam uradila i s kim god da sam bila, nemam problem da to kažem”, zaključila je popularna zadrugarka.

Obezbeđenje pretresalo Lunu zbog MOBILNOG TELEFONA (video)


scandal!Ivan Vučićević