Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se među prvima na rođendanskoj žurki jednog dnevnog lista, a veče se za ovaj par završilo žestokom svađom, posle koje je Miljković napustio klub bez Đoganijeve sa kojom je došao, piše Espreso.

Kako izvor koji se našao na licu mesta tvrdi, na početku večeri par je delovao raspoloženo, ali se sve brzo promenilo kada je pristigao Sloba Radanović u društvu svog menadžera Gorana Lečića.

Pošto se Luna navodno odmeravala sa bivšim, prve varnice između nje i Marka su krenule zbog toga. Đoganijeva je, međutim, ubrzo prebacila loptu na njega zbog devojke koja se smestila u separe preko puta njihovog, za koju je kao primetila da je bacila oko na Miljkovića.

Luna i Marko su nasmejani ušli u klub, spremni da se ludo provedu. Đuskali su, fotografisali se i ljubili jedno drugo, pa se činilo da su srećniji nego ikad i da će veče proteći u najboljem redu. Ipak, u separe na metar od njihovog ušla je jedna manekenka sa drugaricama i počela da gleda Marka. Nije bilo jasno da li se poznaju ili joj se samo dopada, ali nije skidala pogled sa njega. Iako on nije reagovao, poglede te atraktivne brinete primetila je Luna i nimalo joj se nisu dopali”, kaže izvor i objašnjava da je posle jednog sata Đoganijeva potpuno poludela i počela toliko da napada Miljkovića, da je svima bilo neprijatno.

Iako Marko nije radio ništa loše, Luni je smetalo što te devojke gledaju u njega i smeju se. Nervozno je sela i počela da se duri, pa je bezuspešno pokušavao da je oraspoloži i smiri. Posle nekog vremena uzaludnog pokušavanja, vidno se iznervirao zbog njenog nezrelog ponašanja, ustao i namerno okrenuo ka manekenki. Tada mu je ta devojka poslala poljubac, nakon čega se Marko samo blago nasmejao. Taj osmeh bio je uvod u Lunin nervni slom, koji je šokirao sve prisutne”, kaže izvor i otkriva da su ubrzo počeli da se čašćavaju psovkama.

“Luna je istog sekunda ustala i počela da urla na Marka. Govorio joj je da se smiri i da prestane kako zna i ume. Ona je postajala sve gora, nije želela da sluša i urlala je da joj je muka od njega i da joj se gadi zbog flertovanja sa ženama. Tada joj se on otrgao i krenuo napolje. Pošto je pokušala da ga zaustavi, okrenuo se i glasno joj rekao: „Je*aću ti mater za ovo, klošarko, završili smo“, a potom izleteo iz kluba. Ostali su pokušavali da smire Lunu, koja je gotovo kroz suze govorila da je završila sa Markom. Posle nekoliko minuta, i ona je otišla sa žurke, pa nisam siguran kako se sukob završio”, zaključuje izvor „Alo!“.

Da li se Luna poslužila metodom “napad je najbolja odbrana”, pa napravila dramu kako bi skrenula pažnju sa svog i Slobinog merkanja, ostaće enigma.

U svakom slučaju, par se posvađao i raskinuo iste noći kada je pred zoru Kija banula u Slobin stan i napala ga nožem.

OGLASILA SE LUNA POVODOM TUČE SLOBE I KIJE! Njen komentar je URNEBESAN zbog ove SITUACIJE


scandal!Ivan Vučićević