Luna Đogani pala je u očaj kao nikada pre tokom sinoćne žurke u “Zadruzi”, zbog dečka Marka Miljkovića. Gagi je pokušao da je smiri dok je histerisala i izvede iz kazina. Ali, Lunu je juče bilo nemoguće smiriti.

LUNA: “SE*EM TI SE U LJUBAV! PI*KO!”

Sve vreme se opirala, a kada je i Marko pokušao da je smiri, pala joj je roletna. Nastao je takav lom, da je denser morao da sklanja ostale zadrugare, da je ne bi gledali.
“Dosta! Stop! Molim te. Ja sam tu”, vikao je Marko.
“Pustite me više! Sad si tu… Što nisi bio malopre?! Što nisi bio malopre kad možeš jedini da me smiriš! Se*em ti se u tvoju ljubav! Pi*ko!” urlala je ona.
“Nemoj reč da si pogovorila sada! Stani!”,  nastavio je Miljković.
“Bežite svi! Ulazite unutra… Uđi, ne treba da budete tu”, vikao je Gagi na zadrugare.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! otkriva! Zašto ČOLA nigde NE PUŠTA ženu!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena i Dijana Đoković, ekskluzivno za SCANDAL! ISTINA o odnosu sa NOVAKOM!

Nakon ovih nemilih scena Gagi je pokušao da utiče na Lunu Đogani da se smiri, da ne histeriše i da ne pravi budalu od sebe.
Dok se pijana Luna svađala sa Markom Miljkovićem, Gagi je rekao pobednici “Zadruge” da je budala, na šta mu je ona odgovorila:
– Jesam, puši ku**c, bre!
Ove reči su teško povredile densera i kasnije je komentarisao da više ne želi da zna za Lunu jer njegova porodica nije tako vaspitana da jedni drugima upućuju takve psovke.


SCANDAL!PRINTSCREEN, YOU TUBE