Sinoć je bila organizovana još jedna u nizu emisija “Pitanja gledalaca”, gde su fanovi Zadruge imali prilike da postavljaju pitanja ukućanima o aktulenim temama u Beloj kući. Anabela Atijas dobila je pitanje od strane gledalaca, a njih je zanimalo da li joj se sviđa dečko njene ćerke Lune Đogani, Marko Miljković, na osnovu svega što se desilo prethodnih dana.

Brendon uvredio Pešićkinog brata koji ima Daunov sindrom! Pa otkrio: “Meni je brat UMRO, imao je ISTU BOLEST!”

Anabela u ratu sa SVIMA! Žestoki okršaj sa Gagijem i Miljkovićem – Luna BEŽI!

RAT je sve ŽEŠĆI! Seve: “MOLIM da zagrlim sina!” Milan: “Dam joj sina, ona ODE NA NASTUP i posle KUKA!” (VIDEO)

– Da li se ložiš na Marka Miljkovića? – glasilo je pitanje.

– Da, to mi je ne ostvarena želja. Ma dajte, šta je ovo? Meni je tip muškarca kao on apsolutno odbojan. Prošle godine je sanitarijama prskao devojke, Maju, koga već… – rekla je Anabela.

Potom je Luna Đogani zamerila ocu što je pozdravljao njenu suparnicu i iznela da je Kristina Kija Kockar uništila, da joj je upropastila mnogobrojne nastupe i da za sve što govori poseduje dokaze.

– Plakala sam napolju dva dana zato što je moj otac pozdravio Kiju Kockar. Nisam htela da kažem, da ne bih pominjala tu ženu, to je ružno, meni Kija Kockar uništava moj život, šalje fanove da mi saboratiraju nastupe! Marko je iskulirao Kiju, a ti si je pozdravio. Pričao si o njoj kao da je boginja, da li znaš koliko je mene to bolelo? Nisam htela to da ti zamerim. Ta žena meni napolju zagorčava život. Dva meseca nisam ništa radila, jer su slali fanove na nastupe da me sabotiraju. On mi je pozajmljivao pare, jer nisam imala ništa da jedem, zarađivala sam 200, 300 evra, Baka Prase mi nije ništa uplatio za reklamu. Moji nastupi su propali, dva meseca sam sedela kod kuće, nisam ništa radila, zbog Kristine Kockar. Bila sam sa njenim mužem, ali njih dvoje rade, on je najbolji čovek na svetu! Imam dokaze za to, gde piše ljudima da me maltreriju, da sam ja to zaslužila. Ja jesam rasturila njen brak, ali nisam nikog ubila. Šta je sa Draganom? Da li ste nju osduili kao mene? jedino je Milan Milošević postavio pitanje kako treba, samo zato što se Luna Đogani smuvala, ona je najveća ljubavnica na svetu! Zato sam zamerila svom ocu, nije prirodno da ti nju pozdravljaš! Ona je namazana svim bojama, ti si se oduševio sa njom, Marko je propao u zemlju – zaurlala je Luna kroz suze.

Pogledajte kako je izgledala ova situcija:


ScandalInstagram Printscreen