Juče su Gagi Đogani i Anabela Atijas ušili u još jedan od okršaja i tom prilikom je denser otkrio da je Luna Đogani jedan period živela kod Cece Ražnatović u kući.

On tvrdi da je Anabela bila u Sarajevu i nije vodila računa o deci, kao i da ih je zlostavljala.

ĐORĐE DAVID HITNO PREBAČEN U BOLNICU ZBOG UPALE PLUĆA! Testirao se na korona virus, a REZULTATI…

STAR otkriva: Kijina MAMA će u Zadruzi RASTURITI Luninu MAMU!

Toni i deca preklinju Draganu: NEMOJ DA IDEŠ NA TURNEJU, PLAŠIMO SE KORONE!

– Nije živela u zlatnom kavezu, ali smo živeli dobro, onda je njena mama počela da juri frajere, zapustila je decu. Dadilja je odgojila Ninu, Luna je bila kod Cece Ražnatović, a Anabela je bila u Sarajevu. Ona je bila sa Andrejem

– Što Luna nije bila s tobom, nego kod Cece? Ti si mutavac, nisi htele da budu kod tebe jer se drogiraš. Andrej je deci staratelj, jer te nema – izjavila je Atijasova. zamerao je Gagi.

Poznato je da je Luna bila nerazdvojna sa Anastasijom Ražnatović, ali da je to prijateljstvo puklo. Mediji su došli u posed snimka na kom se vidi kako su se razišle bivše drugarice.

Na pomentuom klipu Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo oduva!

– Volim te. Anastasija, volim te – ponavlja Luna, na šta joj Anastasija odgovara:

– Dosadna si! Briga me! Odj*bi!

Snimak je nastao 2015. godine, neposredno pred 18. rođendan Cecine naslednice, na koji na kraju blogerka nije bila ni pozvana!

– Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip do kog ste došli nastao je u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti. Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu – otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Izvor navodi da su njih dve godinama živele zajedno i da su bile nerazdvojne.

– Lunina majka Anabela se pre sedam godina preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije. Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila – priča izvor.

Dodaje da je Ceca brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.

View this post on Instagram

Please stay home 🏡

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

– Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka – priča dobro obavešten izvor za Informer.

Luna je u “Zadruzi” iznela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

– Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca – kazala je Luna.


ScandalYoutube Printscreen