Mnogi su očekivali da Kristina Kockar i Luna Đogani u “Zadruzi” neće moći očima da se gledaju, međutim one su se sprijateljile, a evo šta se sada izdešavalo.

U razgovoru sa Lunom, Kija je počela da poredi Slobu i svog dečka Andriju:

“Andrija je preduhovit je. Nije mutav. Komunikativan je. Lud skroz. On je mnogo zreliji. Ozbiljan je i zreo, to mi se sviđa. Žao mi je što se desilo u ovom trenutku, jer će svi misliti da… Meni će ovo biti bolna tačka ceo život. Meni je brak ozbiljna stvar. Ja sam ušla ozbiljno u brak”, rekla je ona, a Luna se nadovezala:

“Ja sam očekivala da ćeš ti mene da urnišeš. Da ćeš sa njim (Slobom) da budeš super, a da ćeš mene da kanališ. On meni stalno priča da si ti predobar čovek. Ja sam očekivala da ćeš me urnisati i ja sam njemu to rekla. Da si to uradila, ja ti ne bih odgovarala, ti imaš pravo mene da pljuneš. Imam dva mišljenja. Jedno o tebi i Slobi, a jedno samo o tebi. Ja tebe sada ne gledam kao Slobinu ženu ili suparnicu”, govorila je Luna.

“Ja imam najveći problem sa njim. Ne mogu da imam lepo mišljenje o tebi u toj situaciji. Slobodan zna kakva sam ja, verovatno bih te urnisala, da ti nisi tako reagovala kako si reagovala”, reagovala je Kija.

Sloba i Luna su odlučili da će OVDE živeti (video)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen