Iako se prethodnih dana spekulisalo da se Marko Miljković uselio u stan Lune Đogani, ona navodi da to nije istina.

– Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno – rekla je Luna za Telegraf.rs.

Luna je krenula uzlaznom putanjom kada je muzička karijera u pitanju i kaže da bi pre sarađivala sa Kijom Kockar nego sa Slobom Radanovićem.

Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju – rekla je Đoganijeva.

Ona je dodala i da se odmah po završetku “Zadruge 2” čula sa svojim bivšim momkom Gastozom, i to dok je Marko bio pored nje.

On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Rešili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene – objasnila je Luna.


scandalIvan Vučićević