Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, i dalje ne želi ni da čuje za ćerkinu vezu s oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem. Kako je istakao, sa Janjušem nije razgovarao, kao ni sa svojom ćerkom.

TAKI: „ONA NIJE SVESNA KOLIKO ME JE POVREDILA!”

Naime, kada su došli kući Maja je otišla u svoju sobu, a on je otišao u drugu sobu i nisu razogovarali jer nisu bili sami.

“Nismo još ništa pričali, ona je otišla u svoju sobu, ja u svoju… A tu su nam bili prijatelji, pa to što imamo da pričamo nije bilo za svačije uši. Rijaliti je gotov, sada svako mora da krene svojim putem, ona da se posveti svojoj karijeri. Videla je da je pogrešila”, rekao je Taki, pa nastavio:

“Nije ona svesna koliko me je povredila. Krivo joj je, izvinjavala mi se, kaže: ‘Zatvoren je prostor, shvati me, desilo se.’ Kaže da je tamo sasvim drugi život, da je to bilo jače od njih… Videli ste tamo šta joj je radio, koliko ju je ponižavao, vređao i sputavao”.

Taki smatra da je Maja kao i prošli put mogla sve sama da izgura i da joj priča sa oženjenim čovekom uopšte nije trebala. Takođe, on ističe da sa Janjušem nije razgovarao i da njih dvojica nemaju o čemu da pričaju.

“Taman posla da priđe! To ne dolazi u obzir, da se ja kompromitujem. Sa njim nemam ništa niti ću imati. Nema više od tog posla ništa… Ja njega očima ne mogu da vidim. Ja ipak želim da oni nastave svoj život. Šta je bilo bilo je, makar zbog tog deteta. I Maja je dete razvedenih roditelja, ni ta devojčica ništa nije kriva i teško je to, da odrasta s razdvojenim roditeljima… Ja znam kako je to”, zaključio je on.

Novi SCANDAL! Tajna PROŠLOST LUNE I DARKA LAZIĆA! Anabela DAJE SVE PARE NA LEKARE! ŠOK ISPOVEST ANDREANE ČEKIĆ: SEVIĆKA I SLAĐA ALEGRO SU ME UCENJIVALE! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević