Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena ćerka Miljana i beba Željko, ulaze u “Zadrugu 3” koja počinje 6. septembra!

Naime, Kulićeve su uhvaćene u centru srpske prestonice, ispred zgrade u kojoj se nalazi advokatska kancelarija, gde je bila i Zorica Marković. Tu su se, kako se kasnije ispostavilo, odvijali pregovori između Nišlijki i predstavnika Pinka.

Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u “Zadrugu 3″. Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem”, rekla je za Miljana za “Alo!”.

Na pitanje kako su rešili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne “Zadruge”, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko je rekla:

“To su naši advokati sredili s “Pinkom”. Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti”.

S druge strane, Zorica Marković otkrila je za “Alo!” da je majku i ćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.

“Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim doneću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo”, kaže Zorica Marković, koja takođe potvrđuje da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

Ja sam tu bila u privatnoj poseti, a njih dve su došle kod advokata, kako bi se dogovorile oko ulaska. Rekle su mi da će ući. Njih dve su stvorene za rijaliti i mislim da bez njih nema dobrog šou programa”, zaključila je Markovićeva.

BIPOLARNI PEVAČ NE MUVA MILJANU KULIĆ, VEĆ NJENU MAJKU: Sviđa mi se Marija, a ne ćerka!


scandal!Ivan Vučićević