SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Verovali ili ne, zaratile su i Marija Šerifović i Ana Bekuta, i to zbog kandidata Viki Miljković! Naime, Mariji je zasmetalo to što momak čiji je Viki mentor širi ruke na sceni dok peva, pa mu je rekla da je strašno iritira kad neko tako peva. Ona smatra da je to previše dramatično i da je nepotrebno, a rekla je da je jednom to uradio i Željko Joksimović na Evroviziji, te da nakon toga to rade mnogi misleći da je neophodno!

NOVI SVET OTKRIVA! OVO PRIJA NEĆE OPROSTITI BRENI! TAJNA NATAŠE BEKVALAC: EVO KO JE ON! EDOVA MAJKA NA SAMRTI! LUNA MORA NA OPERACIJU!

Lukas na kreditu kod Dragane Mirković! Kod nje su najbolji uslovi!

Lepa Brena boluje od OVE BOLESTI?! Mora da radi detaljne analize – Boba i sinovi ZABRINUTI!

Na to se odmah ubacila Bekuta i odbrusila joj: Dobro Marija, ne zezaj, i ti širiš ruke! Potom joj je Mara odbrusila kao iz topa: Ne, ja ne širim ruke, ja širim noge! Nakon toga Bekuta se ućutala, ali se u vazduhu osetila žestoka tenzija, pa je bilo pitanje trenutka kada će započeti novi obračun! Međutim, ni to nije sve jer, kako SCANDAL! saznaje, postoji i pozadina ovog sukoba budući da navodno Marija i Ana nedeljama nisu u dobrim odnosima zbog kandidata!

– Marija Šerifović nije htela da da svoj glas jednom od Aninih kandidata, i ne samo to. Mara mu je oštro rekla da nije zaslužio da prođe jer peva beživotno i ne izaziva nikakve emocije zbog čega se Ana smrtno uvredila – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Od tada među njima dvema vlada tenzija, a Ana koristi svaku priliku da joj odbrusi i da je spusti – zaključio je izvor za SCANDAL!.


ScandalScandal