Kako se priča među meštanima Brestača, rodnog sela Darka Lazića, njegova verenica Marina Gagić nedavno je, navodno, izgubila bebu na samom početku trudnoće! Naime, za sve je kriv opasan virus koji je Marinu uhvatio, pa je, nažalost, imala spontani pobačaj! To pak nije bila korona, već običan grip, ali je to svakako bio jak udarac i za Laziće, i za Gagiće.

– Ne znam u šta da verujem kada je ta priča u pitanju – započinje komšija iz Brestača i nastavlja:

Ana u psihičkom i fizičkom SUNOVRATU! “Nisam smela da imam 105 kila, nisam htela da se razvedem!”

Jovana iznela sve detalje PROPALE veridbe sa Sanjom! Evo ko je kriv!

Vuk Kostić odlučio da živi sa mamom i sa Anom?! Saopštio voditeljki da majka ide sa njim u paketu!

– Marinina majka, Darkova tašta, hvalila se da će dobiti još jedno unuče, pa nisam bio siguran da li ona to priča jer Dare i Marina planiraju još dece ili je ona već bila trudna. Međutim, ubrzo nakon toga pročulo se da je Marina Gagić bila na infuziji zbog jake prehlade koju je negde pokupila kada je išla s Daretom u Beograd – objašnjava komšija za SCANDAL! i dodaje:

– Kažu da je jedva preživela i da je bila mnogo slaba i iscrpljena od temperature i bolova u rukama, nogama, kostima. Priča se i da je morala nekoliko dana da leži u bolnici dok nije malo ojačala. Posle toga su ovde kod nas komšinice pričale da je Marina baš tada imala pobačaj, kažu da su joj viđale tu majku kako dolazi sva uplakana i zabrinuta. E sad, ubio me Bog da li je dete stvarno zatrudnelo ili to ovde žene pričaju napamet po selu, znate kakve su, nemaju pametnija posla! Kažu i da je zbog toga Darko bio utučen i uplakan i da ga je to baš potreslo. Trudio se da ostane pribran i da ne paniči, pa je pred Marinom bio jak i pozitivan, sa ciljem da nju umiri i uteši, ali nije mu bilo lako! Opet, naglašavam, tim babama sve treba s rezervom uzeti, tako da je Marina možda i bila trudna i to samo neke dve nedelje, a možda se dete samo prehladilo, a ovde su sve babe preuveličale. U svakom slučaju, Bogu hvala da je naša Marina sad bolje, sve i ako je imala spontani, biće dece, mladi su oboje. A i pametnije im je da se strpre sad dok je ovo ludilo na snazi sa epidemijom. Samo im još fali da, ne daj Bože, zakači taj virus, tu koronu, ubio je Bog da je ubio – završava komšija iz Brestača.

Inače, jedan od najgorih udaraca za svaku ženu jeste spontani pobačaj i može da izazove dugu patnju i depresiju. Mnoge pevačice sa estrade su ga doživele – Ivana Selakov, Jelena Karleuša, Slađa Alegro i mnoge druge, pa je Darka i to umirilo budući da se takve stvari, nažalost dešavaju, ali sve te žene su se kasnije, Bogu hvala, ostvarile kao majke.


ScandalInstagram Printscreen