Ana Nikolić se vratila na muzičku scenu na velika vrata pesmom “Bilo je lepo” koja se već deset dana, tačnije od dana objavljivanja, nalazi na prvom mestu Jutjub trending liste.

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Mina Vrbaški optužila Zoricu za PODVOĐENJE! Nastao HAOS! (VIDEO)

Tara ni ne sluti da Mateja planira da je otkači – Evo kada i zašto!

Marina nikoga ne štedi!

Osim toga što se publika uželela pevačice, tome je svakako pomogao i neobičan tekst pesme u kom su se pronašli mnogi.

https://www.instagram.com/p/B8tYSKSHOJv/

Ipak, kako je sama Ana priznala, ona nije na prvu loptu “verovala u njega”.

View this post on Instagram

Nešto kao relax…. ✌ #smrsajba

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

– U početku sam bila malo nepoverljiva jer je on (prim.aut. Anti) video reditelj, pa samim tim ne komponuje često i nije mu to glavno zanimanje. Kad sam pričala sa Marinom (prim.aut. Tucaković) pitam je da se malo “čačne” tekst, a ona mi kaže: “Šta da se ‘čačne, bre?! Pa, ovo je, bre, biser! Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život!” – ispričala je Nikolićeva u emisiji “Ekskluzivno”.

– Na to sam joj samo rekla: “Je l’ tako? Onda se slažem.” I meni je sve bilo okej, ali sam opet nešto malo htela da promenim. Tako je i bilo. Otpevala sam je bez pauze u studiju u Skoplju. Zato i jeste toliko realno, emotivno i iskreno. Kampanju za novi album sam otpočela tom numerom, iako se razlikuje od svih ostalih, ali takav mi je bio osećaj.


ScandalPrivatna arhiva