Ana Sević je, prema pisanju domaćih medija, obnovila ljubav sa Danijelom Nedeljkovićem od kog se prvobitno rastala pre nešto više od dve nedelje.

Ana i Danijel su, nakon što su se strasti smirile, uspeli da izglade nesuglasice i da se pomire, i to zbog Anine naslednice Lorene, piše “Srpski telegraf”.

– Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nezgode njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi – tvrdi izvor pomenutog lista.

Pevačica i voditeljka se pre dve večeri pojavila na jednom gradskom događaju, vidno raspoložena i srećna, a tokom čitave večeri smeškala se i kucala poruke.

Kako dalje navodi gorepomenuti list, po Anu je na žurku došao upravo Danijel, a njih dvoje su zajedno uslikani u automobilu.

Ana i Danijel su, podsetimo, vezu otpočeli pre dve godine.

Ipak, moramo malo da posumnjamo u celu priču o raskidu jer je Ana baš pred koncert bivšeg muža došla kao slobodna žena i svi su pisali o njima dvoma, a kada su se strasti stišale odjednom su Danijel i ana opet zajedno?

SEVIĆKA POKAZALA PRAVO LICE: Svi misle da se Marina i Ana NE PODNOSE! Pevačica OTVORENO o Darkovoj verenici! (FOTO)


scandal!instagram