Ponovo je ekipa emisije DNK u selu Dubica sa dobro znanim parom koji je popularnost stekao učešćem upravo u ovoj emisiji – Divnom i Markom.

U njihov dom je pre četiri meseca stigla prinova, ali Marko, kao i za prvu ćerku, nije siguran da li je on biološki otac, a to ćemo saznati u sredu, 19. juna od 22.45 na TV Pink.

Voditeljka Natalija Simović je sa njima provela dan u interesantnom, otvorenom razgovoru. Osim o bebi koja je povod ponovnog susreta, pričali su o popularnosti koju su stekli kroz ovu emisiju, a potom i u rijalitiju “Zadruga”, o neizbežnoj Maci Diskreciji i mnogim drugim stvarima koje su ih snašle u životu. Između ostalog, Natalija je pitala Marka da li je on glavni seoski švaler, što on nije porekao, šta više, otkrio joj je gde, koliko često, pa čak i na koji način vara suprugu. Nije da Divna to ne zna, i ona tvrdi da Marko voli ženske. Ipak, on je taj koji sumnja u suprugino neverstvo. Tvrdi da je po ceo dan na poslu i da nikada ne zna šta Divna za to vreme radi u kući. Povrh svega, beba ima plave oči.

Naravno, bio je tu i komšija Žika, koji je upućen u svaki korak ovog slavnog para, a već se pričalo kako je njegov sin bio intiman sa Divnom, pa ćemo saznati da li je ta priča i dalje aktuelna.

Kupite SCANDAL! Darku Laziću hitno vade bubreg, čeka ga još jedna operacija! Kako je Miki sklopio nagodbu: Plakao i nudio sve pare da ne ide u zatvor! (VIDEO)


scandal!printscreen