Luna Đogani i Marko Miljković dan pred finale rijalitija Zadruga okončali su svoju vezu ali su ubrzo po izlasku izgladili odnose, a sudeći po njihovim objavama i slikama na Instagramu ljubav cveta i njih dvoje su konačno pronašli mir i zajednički jezik.

Interesovanje za njihov odnos i spekulacije kako će se sve dalje odvijati ne prestaju. Na Fejsbuk stanici Zadruga – Pink, pronašli smo niz negativnih komentara na račun njihove veze.

Luna i Marko sinoć su bili u društvu bivšeg zadrugara i producenta Mirka Gavrića koji se sveže razveo. Prisetimo se da je Mirko iz Zadruge izašao jer nije mogao da trpi pritisak i tvrdnje da je homoseksualac. To se sada koristi kako bi se napravile ironične pošalice da je Marko pravario Lunu sa Mirkom.

Ovo su naravno samo doskočice fanova Kije Kockar, ali u svakoj šali ima i malo istine.

Podsećamo da je Miljković veliki ljubitelj noćnog života i da on ne može bez izlazaka, a gde su izlasci, tu su i razna iskušenja. Marko je Luni još u Zadruzi rekao da će da je ostaviti ako mu kada izađu, bude branila da izlazi bez nje i ako mu bude proveravala telefon. Sudeći po njihovom ponašanju ovo se nije dogodilo.


scandalIvan Vučićević