Pevač Aca Lukas nedavno je javnosti predstavio svoju novu devojku Jovanu, koja se pojavila na promociji njegove duetske pesme sa Majom Berović.

Lukasova nova devojka našla se u centru pažnje, a svojim atraktivnim izgledom mamila je poglede svih prisutnih.

Nakon ovoga oglasila se i Acina bivša žena, Sonja Vuksanović, od koje pevač još uvek nije zvanično razveden i imala jasnu poruku.

– Od vas sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno. Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala – rekla je folkerova bivša kroz osmeh, piše Republika.

Na sve ovo, Lukas je imao da kaže da devojke menja kao kola, staro za novo.

– Mogu samo da kažem da se moja nova devojka zove Jovana. Devojka mora da bude nova, zato se i zove devojka. Menjam staro za novo, kao i kola – rekao je Aca, a na pitanje čime mu se nova izabranica bavi, samo je naglasio da ona nije starleta.

Evo kako su Maya Berović i Aca Lukas dobili Problem! (FOTO/VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević