Tokom snimanja spota bilo je i suza

Voditelj i pevač Milan Milošević snimio je treću po redu  pesmu a ovaj put, sigurni smo raznežiće srca svih vas!

Nakon dueta sa Stojom “Neka pati” pa autobiografske pesme “Grad”, Milan je snimio pesmu “Majko” koju posvećuje svojoj majci. Verovali ili ne, u spotu koji je snimio Milanovu majku glumi proslavljena glumica Eva Ras.

Tokom cele pesme Milan se obraća svojoj majci a Universal video produkcija se potrudila da napravi gotovo holivudsku priču koja prati Milanove reči upućene majci.

Spot je sniman na nekoliko lokacija a zanimljivo je da su neki kadrovi snimani premijerno u Milanovoj kući koju je nedavno kupio te će javnost moći po prvi put da zaviri u njegov dom.

Gordana Šaulić PRVI PUT govori o praznini, bolu i POSLEDNJEM susretu sa Šabanom!

Tarina majka progovorila o hororu: “Deca poznatih pevača su je DROGIRALA!”

Sanja Kužet na STUBU srama! Čeka je pakao!?

Premijera pesme i spota “Majko”,  očekuje se uskoro, a do tada pogledajte neke od fotografija nastalih na snimanju istog.Eva Ras je odmah prihvatila Milanov poziv i kako saznajemo od izvora bliskih pevaču, tokom snimanja spota bilo je i suza jer svoje emocije ni Milan i glumica nisu mogli da savladaju.

https://www.instagram.com/p/B8wvsuHAhkZ/

Milan je na svojim Fb i Instagram profilima postavio tajanstveni video koji najavljuje ovu brzu baladu, koja će sigurno smo dominirati klubovima a Milanovi fanovi sa nestrpljenjem čekaju da čuju novu pesmu.


SCANDAL!PROMO