Milan Milošević komentarišući dešavanja na imanju u Šimanovcima, nije štedeo Lunu Đogani.

MILAN MILOŠEVIĆ: “MAJKA JE MAJKA!”

Milan Milošević se unapred ogradio od preciznog komentarisanja cele situacije, budući da mu to kao voditelju “Zadruge 3” nije dopušteno.
– Kada bih pričao šta stvarno mislim i osećam dok gledam te njihove svađe, mislim da to ne bi bilo dobro. Ja sam neko kome su roditelji na prvom mestu, a mislim da bi svako normalan trebalo da zna da je majka svetinja jer te je donela na svet i da tako i treba da je gledaš – izjavio je Milan u “Premijeri”.

PROČITAJTE JOŠ: Brena POKLONILA sinu 130.000 evra! Stefan se POBUNIO!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL otkriva! Kako je Miroslav Ilić hteo da UNIŠTI Zoricu i Kemiša!

PROČITAJTE JOŠ: Željko Joksimović NEĆE kod Saše Popovića u ŽIRI!

– Ma kakva da je ona i ma ko da je osporava – majka je majka. Niko ne može da omalovaži to ime majka. Međutim, ovde se dešavaju neke stvari koje su van naše kontrole. Ja kao voditelj i kao neko ko priča sa njima tokom “Pretresa” ne mogu da utičem na to, pa na sve to gledam poslovno – dodao je on, da bi se pritom prisetio situacije u kojoj se Teodori Džehverović na imanju u Šimanovcima pridružila majka Goca.

– Ne mogu da komentarišem taj sukob. Imali smo u prvoj sezoni Teodoru, njenu majku Gocu i dečka Anđela, i tu je bila potpuno drugačija priča, bez ovoliko ružnih reči, bez fizičkih nasrtaja. Teodora se tu opredelila za kalkulisanje između majke i dečka, uspela je i pobedila u tome, i zato joj svaka čast. To se tako radi.


SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL