SCANDAL! u novom broju donosi:

Kako SCANDAL! saznaje, Mile Kitić je strašno zabrinut za svoje zdravlje jer u poslednje vreme ima probleme sa srcem! A kad bi ga, ne daj Bože, zakačila i korona, mogao bi, daleko bilo, i da umre! Prema rečima našeg izvora, Mile u poslednje vreme ima strašne tegobe! Probada ga u grudima i srce mu jako lupa, a da sve bude gore, spada u i te kako rizičnu grupu, ima preko 65 godina, pa su njegova žena Marta i ćerka Elena preplašene ovih dana jer vlada opak virus koji može biti koban za osobe koje već boluju od neke bolesti!

Jovana iznela sve detalje PROPALE veridbe sa Sanjom! Evo ko je kriv!

LJUBAVNA PRIČA Anastasije Ražnatović

Vuk Kostić odlučio da živi sa mamom i sa Anom?! Saopštio voditeljki da majka ide sa njim u paketu!

– Pre tri godine Mile je imao ozbiljan srčani napad i od tada mu je srčani mišić oštećen – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Tada je preko noći završio u bolnici, morao je da otkaže sve tezge i koncerte, o čemu je pričala i njegova supruga Marta za medije. U to vreme je trebalo da ugradi pejsmejker kako bi otklonio svaki rizik i dalje napade, ali on nikada nije želeo da ide na operaciju, pa me ne čudi što su sada i Marta i Elena preplašene dok vlada ovo ludilo po celom svetu. Umire narod preko noći! Ma strašno! Mileta na svu ovu muku i sada, u poslednjih nekoliko nedelja, nešto jako probada u grudima, brzo se zamara i lupa mu srce. Sve to postalo je hronično oboljenje, pa se Mile i sam plaši da se ne zarazi virusom covid19. Nadamo se da se to neće desiti, a kada sve prođe, rešio je da ipak ode na operaciju i da više ne rizikuje. Za sada miruje, zdravo se hrani i ne mrda nigde iz kuće – završava naš izvor.


ScandalIvan Vućićević