Milica Kemez pobegla je od žene koja ju je usvojila usred zimske noći i malo je falilo da umre zaleđena ujednoj zabačenoj njivi u blizini kuće u kojoj je odrasla. Ova starleta otkrila je kako su njenu sestru i nju usvojili kada je imala četiri godine.

Ta žena koja ih je usvojila bila je psihički nestabilna, mučila ih i maltretirala na razne načine. One su kod te gospođe u Beloj Crkvi živele 11 godina. Ipak, ona nije ispričala da je u jednom momentu, kada je imala 13 godina, pokušala da pobegne iz hraniteljskog doma, što ju je umalo koštalo života.

– Milica je oduvek bila buntovnica, posebno kada je porasla i kada je postala svesna situacije u kojoj se nalaze ona i njena sestra. Nije joj se dopadalo kako se žena koja ih je uzela ponaša prema njima. Kako je ušla u pubertet, sama od sebe je pravila probleme. To je dolivalo ulje na vatru i žena koja ih je čuvala bila je sve stroža. Milica je jedne večeri odlučila da kaže zbogom maltretiranju i skovala plan kako da pobegne iz kuće. Bilo je zimsko vreme, opasan minus, vetar, haos kakav se ne pamti. Ona je spakovala u ranac malo garderobe, malo hrane i, kada je žena zaspala, Milica je poljubila sestru, koja je spavala, i dala se u beg. Imala je plan da pobegne za Beograd, nije znala ni gde ni kod koga, ali veliki grad joj je delovao kao spas – priča izvor Rijalitija, koji je dobro upućen u sva dešavanja iz njene mladosti.

Kako dalje navodi, Milica je iskočila kroz prozor da ne bi probudila ženu kod koje su živele. Već po izlasku iz dvorišta shvatila je da je napolju užasno, ali nije želela da se vrati nazad. Koračala je besomučno u noći, bez cilja i odredišta. Kako je odmicala, bilo joj je sve hladnije i napornije za hodanje. Kako se udaljila od mesta u kome je živela, došla je do dela gde su samo njive, neobrađeno zemljište i pustara. Nigde kuće, nigde svetla ni čoveka.

– Tresla sam se od straha, imala sam osećaj da će svakog momenta ispred mene izleteti neki manijak i da će me silovati i ubiti. Sve je izgledalo kao opasan horor fiIm – rekla je ona svom prijatelju koji nam je do detalja prepričao ovaj događaj.

– U zoru je žena otkrila da Milice nema i odmah je digla komšije na noge da je traže. Cela Bela Crkva je tragala za Milicom. Pronađena je posle nekoliko sati kako bez svesti leži u jednoj njivi pored auto-puta, sklupčana sa rancem. Vratili su je u hraniteljski dom, a ona se nakon buđenja ničega nije sećala. Bila je pod kaznom mesec dana i nije smela da mrda iz kuće dok joj užasne ideje da pobegne u Beograd nisu izašle iz glave – ispričao je izvor.

Izvesna Vesna, koja je 11 godina čuvala Milicu Kemez i njenu sestru, demantovala je starletinu priču.

– Ona i njena sestra su puštale muškarce u kuću kroz prozor i bežale od kuće, pa su krale. Nju je neko lepo naučio sve, misli da će, ako ispriča neku tužnu priču, da pobedi, ali neće. Ona možda može i da zezne narod, ali onaj gore sve vidi. Kupala se kišnicom, kaže? Dva kupatila je imala – rekla je vidno potresena žena.

Kupite SCANDAL! Porodična osveta preko Dejana i Davida: VELIKO ZLO VRAĆAJU IM PREKO ANE I DALILE! Šta se stvarno dešava između KARLEUŠE I VRANJEŠA! (VIDEO)


scandal!printscreen