Najtiražniji nedeljnik u regionu SCANDAL! uspeo je ono što nikome nije pošlo za rukom u prethodnih sedam godina! Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a niko do sada je nije primetio u društvu muškarca koji je osvojio njeno srce. Naime, uhvatili smo Milicu sa muškarcem za kojeg se tvrdi da je njen verenik! Inače, od kada se u medijima pojavila vest da ona ima verenika, danima smo pratili pevačicu, međutim, nismo primetili ništa neobično. Uglavnom se sretala sa svojim prijateljicama i išla na treninge, te nastupe, a muškarca ni od korova!

Luna ostala bez automobila u centru Beograda! Vozila u suprotnom smeru, a onda….

Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA, pa uhvaćen u laži!

“Hoću da me dohvati Sekin muž, takav mi muškarac treba!” Indi šokirala izjavom!

I taman kada smo pomislili da je naša misija uzaludna, Milica je izašla iz svog luksuznog stana na Novom Beogradu i uputila se sa vozačem ka centru grada. Mislili smo da ide na jedan od poslovnih sastanaka, ali je krenula ka 25. maju. Očekujući da će ući u restoran koji se nalazi na ovom poznatom gradskom šetalištu potpuno nas je šokirala kada je izašla iz kola i kada joj je prišao dečko sa kapuljačom! Čak je pao i poljubac!

Milica nas je potom primetila, pa se sa dečkom brzo izgubila u nepoznatom pravcu između zgrada. Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, čovek koji je Milici poklonio prsten, za koji nismo sasvim sigurni da li je verenički, radi kao advokat u jednoj stranoj kompaniji i trenutno je u Beogradu na odmoru. Zbog toga niko nije uspeo da slika Milicu sa misterioznim verenikom jer on radi u jednoj državi u okviru Evropske unije, a sa Milicom se uglavnom viđa u inostranstvu. Njih dvoje su se upoznali pre dve godine i toliko su se i muvali. A upoznali su se sasvim slučajno na doručku u jednom hotelu gde je Milica imala nastup. Ona se tada umalo izgorela na toster, pa joj je on pritekao u pomoć i od tada su bliski. Ubrzo je počeo da joj piše na Instagramu, bio je uporan i evo ishoda… Uspeo je da je zavede! Sada je došao da obiđe svoje roditelje u Beogradu. Inače je veoma uspešan i stariji je od Milice dve godine. Milica je u međuvremenu snimila novu pesmu Status Quo, tako da je sada slobodna što se obaveza tiče, te će ubrzo na put na more sa verenikom, a pesma će sigurno biti hit i cenimo da će brojati višemilionske preglede!


ScandalScandal