Mladi pevač Stefan Živojinović napravio je pravu pometnju kada se pojavio na nastupu Milice Pavlović. Iako atraktivna pevačica važi za devojku koju je teško osvojiti, Brenin sin je uspeo da okupira njenu pažnju, te su njih dvoje celo veče očijukali. Međusobne poglede mogli su da primete svi koji su se našli u klubu, pa čak i teniser Filip Krajinović, za koga se pričalo da je zaljubljen u Milicu, te da među njima sevaju varnice.

Međutim, u sredu veče Krajinović je ostao u drugom planu, dok su gosti šuškali o varnicama koje su sevale između Stefana i Milice.

– Od tenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primetila sa bine, njih dvoje nisu prestali da gledaju jedno u drugo i osmehuju se. Iako su se oko njega tiskale devojke pokušavajući da ih primeti, mladi Živojinović je pažnju fokusirao na binu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno, da su gosti uveliko to komentarisali. U jednom trenutku se u klubu pojavio teniser Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih nastupa, a o njihovom odnosu se uveliko pisalo. Međutim, pevačica se čak nije ni pozdravila s njim – kaže izvor Pulsa koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

Filip je bio u vidno alkoholisanom stanju i sve vreme ju je gledao ka bini. U trenutku kada je Milica pozvala Stefana da joj se pridruži na nastupu, teniser se potpuno izgubio iz lokala i nije ga bilo neko vreme. Kasnije se vratio i nastavio da đuska s prijateljima, dok devojka nije bila sa njim. Mada se šuška i da više nisu zajedno. S druge strane, Stefan je čitavo veče bio raspoložen, otpevao je nekoliko pesama sa Milicom i podigao atmosferu do usijanja. Devojke su vrištale i snimale svaki njegov pokret, ali je njegov pogled i dalje bio prikovan za pevačicu.

Svi su mogli da primete osmehe na licima Stefana i Milice, kao i njegovo džentlmensko ponašanje dok joj je nudio piće, ali i da sedne posle zahtevnog nastupa – kaže izvor, a oni imaju samo reči hvale jedno o drugom. Stefan je taj dan izbacio tizer za novu pesmu “Od večeri do jutra”, a onda pohitao na nastup Pavlovićeve.

– Nisam dugo bio u provodu i sada kada smo sve uradili što se tiče posla, mogu malo da odahnem i opustim se – kaže Stefan, a na pitanje otkud to da je baš na nastupu Milice, odgovara:

– Došao sam da čujem jednu od najboljih pevačica koja najbolje radi taj posao na našoj estradi. Nisam imao priliku ranije.

Stefan je dodao da je Milica jedna od najlepših pevačica na našoj sceni, a na pitanje da li bi bio sa njom, jasno je poručio:

– Svi bi bili sa Milicom.

S druge strane, Milica je priznala da se obradovala kada je videla Stefana na svom nastupu i otkrila da ima lepo mišljenje o njemu.

– Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, nasmejan i uvek dobro raspoložen, sigurna sam da se sjajno proveo – rekla je Milica, a na pitanje da gde ima vatre ima i dima, te da se priča da kriju vezu, kroz osmeh odgovorila:

– Ja sam to saznala od vas. Nemam više šta da kažem.

Izvor kaže da je na kraju nastupa Pavlovićeve bilo jasno da između nje i Stefana postoje simptije:

– Milica ima princip koji godinama poštuje, a to je da nakon zavšrenog nastupa odmah napusti lokal u kojem je pevala. To nije bio slučaj ove večeri. Ona je sa bine došla pravo za Stefanov sto sa kojim je prisno razgovarala. Pored Krajinovića je prošla u tom trenutku i nije mu se čak ni javila.

Pevačica doživela stravičnu nezgodu: Milicu su samo sekunde delile od toga da zauvek ostane unakažena!


scandal!Ivan Vučićević