Milica Pavlović važi za jednu od najuspešnijih pevačica koju su iznedrile “Zvezde Granda” i među top pet u regionu.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Milica Todorović ne voli ovaj datum ali mašta o OVAKVOM poklonu od Strugara!

Ovo je glavni razlog njenog izbacivanja?! Miljana Kulić pred svima koristi MOBILNI TELEFON! (FOTO)

Uvek iskrena!

Sve ove godine Milica Pavlović u javnosti nije viđena, niti uslikana, sa svojom jačom polovinom i ako su mediji to uporno pokušavali sve vreme.

– Trudila sam se da privatan život zaštitim koliko mogu, i ako sam kao javna ličnost izložena privatno i poslovno. Uvek sam bila iskrena sa svojom publikom i sigurno da ne bih krila da sam zaljubljena – kaže Milica.

“Senjorita” obično govori kako je usamljena, u šta je mnogima teško da poveruju budući da je reč o jednoj od najatraktivnijih pevačica.

– U svakoj pesmi koju sam otpevala do sada utkala sam deo sebe. Tako da i ova govori o tome da sam u fazi status kvo. Kod mene je mirno more, nažalost. Više puta sam rekla da želim da se taj status promeni, tako da se nadam da će mi ova 2020. godina, koja je uveliko počela, doneti strast. – kroz osmeh kaže Milica.

https://www.instagram.com/p/B7inCjwJHHS/

Primetno je da je pevačica svoju liniju dovela do savršenstva, pa je sasvim izvesno da bi joj Dan zaljubljenih mogao doneti novu ljubav. Milica nikada nije krila da je temperamentna kako na sceni tako i u ljubavi, te da voli da je muškarac samo njen.

– U ljubavi sam pravi detektiv, ali to ne smem da obrazložim kako ne bih i dalje bila sama – osmehuje se Milica na čije nastupe dolaze i bivši momci.

https://www.instagram.com/p/B6TL8K8pfi3/

I ako Milica uživa solo, udvarači joj ne manjkaju ni na društvenim mrežama: “Kuću bih ti prepisao”, “To je moja žena”, “Lavice, goriš”… samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod Miličinih fotografija na društvenim mrežama.

– Svi su hrabriji na društvenim mrežama – bilo je sve što je na tu temu rekla Milica.


ScandalIvan Vučičević