Izgleda da se Milici Pavlović isplatio sav trud, pa je  nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živeti.


Po savetu prijatelja, Milica  je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – kaže izvor i otkriva kako je došlo do toga da se ona odluči baš za ovaj stan.

– Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gde kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje  izvor.

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 evra, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 evra, tako da je sve ukupno košta 320.000 evra. Na nedeljnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu – završava naš izvor.

Milica se našla i sa dizajnerkom enterijera.

U restoranu su popile po ceđeni sok i kafu i Milica se o svemu dogovorila sa dizajnerkom. Ona joj je na mobilnom telefonu pokazivala različite komade nameštaja i projekte, a Milica je klimala glavom kroz osmeh i sve odobrila. Nakon sat vremena otišle su do zgrade u kojoj je Milica pazarila stan, a potom se u stanu zadržale još oko 20 minuta. Nakon toga, rukovale su se i svaka je otišla na svoju stranu.

Iako se nije odmarala ni tokom godine, Milica Pavlović po svemu sudeći neće se odmarati ni ovoga leta.

Sada kada je ispraznila štek, moraće da ga ponovo popuni. Ona će možda krajem leta uspeti da uhvati koji slobodan dan i odmori od svega, kako bi napunila baterije za jesen kada kreće nova muzička sezona – dodaje  izvor.


scandalIvan Vučićević