Svi su zanemeli kada se pročula vest o smrti basiste “Miligrama”, Slobodana Vasića Lime. Tridesettrogodišnji muzičar izgubio je bitku sa opakim karcinomom, a članovi benda ostali su u suzama.

“Danas je nakon kratke i teške bolesti preminuo basista Miligrama Lima Slobodan Vasić (33). Svaki sekund njegovog života nosio je osmeh, neverovatnu energiju koju je delio nesebično oko sebe, čineći jednostavno život lepši svima u njegovoj blizini. Počivaj u miru brate, u našim srcima sviraćeš dok znamo za sebe. Zauvek tvoj Miligram”, oprostili su se oni sa svojim prijateljem putem društvene mreže Instagram.

Na veliku žalost, ovo nije jedina tuga koja je ovaj bend zadesila. Naime, pre sedam godina, izgubili su klavijaturistu Sergeja Ramadanovića. U teškoj saobraćajnoj nesreći u direktnom sudaru sa kamionom na Ibarskoj magistrali kod mesta Šiljakovac, u januaru 2012. godine Sergej je izgubio život, a njegova saputnica bila je teško povređena.

Kako bi zauvek očuvali sećanje na svog prijatelja i saradnika, “Miligram” je iste godine u junu mesecu snimio album “Sviraj, brate”, posvećen upravo njemu.

Kupite SCANDAL! Kako i čime Dragana ucenjuje Marka! Ispovest žene ljubavnika Andreane Čekić: Uništila mi je 17 godina braka! Aleksandra: David je psiho, uzeo mi je sve pare! (VIDEO)


scandal!printscreen