Miljana Kulić već danima pije u “Zadruzi”, a jednom prilikom kamere su snimile nju i Zolu kako kriju alkohol u saksiji u dvorištu. Sada se Miljana osamila sa Zoricom Marković, kojoj se pojadala kako već noćima sanja svoju abotriranu ćerkicu.

– Ja da ga ne volim i da nemam emocija prema njemu, znaš kad bih mogla bilo šta. I opet me sramota. Samo zbog naroda je bio sa mnom dve nedelje, da ne bude da je poništio ugovor, pa odmah. Kiretažu ne mogu da prebolim, svake noći sanjam Zorice, svake noći. Pre pet noći sam sanjala devojčicu i onako kaže “mama, da me nisi ubila, ti bi me sada rodila”. I ja se probudim Zorice, sva u znoju i odem u apartman, ispušim pet cigareta, skuvam kafu u šest ujutru. I probudim ga i kažem “Lazare, je l možeš da ustaneš, nije mi dobro, ne bih mu rekla šta sam sanjala, normalno da ne želim da se i on oseća kao i ja. I on mi je rekao “pusti me da spavam, sto puta sam ti rekao da me ne budiš kada zaspim, e to mene ubija kod tebe”, i okrene se i nastavi da spava – poverila se Kulićeva.

– Egoista – rekla je Zorica.

– Šta ti misliš, da ja ovo pivo volim. Uopšte, pijem ga na silu. Lekove više ne pijem, ne trebaju mi. Pila sam antidepresive mesec dana nakon kiretaže, da ne upadnem u depresiju – rekla je Miljana.

MARIJA PRETUKLA MILJANU KAIŠEM!


scandal!printscreen