Miljana Kulić ne prestaje da juri Marka Miljkovića kako bi se pomirila sa njim.

Miljana je od Drveta mudrosti dobila specijalan zadatak, ali joj Marko uopšte ne pomaže u tome. Drvo joj je saopštilo da u roku od 48 sati mora da se pomiri sa Markom i da sve učini kako bi se to dogodilo.

Ona od sinoć Marka juri po celoj zadruzi, ali on uspešno odoleva pomirenju pa joj je u nekoliko navrata rekao da će se pomiriti sutra. Pošto se plaši da zadatak neće ispuniti Miljana ne prestaje da ide za njim.

– Hoćeš da pominjem sad šta si sve pričala? Onda pokušaj da me razumeš. Moraš da iskuliraš i da shvatiš da ti i ja ne možemo biti dobri kao nekad nakon svih izgovorenih reči – rekao je Marko, a onda je Miljana nastavila:

– Molim te pruži mi ruku da se poljubimo i pomirimo. Oni su mi dragi, a ti si mi poseban. Ja više to neću da radim. Ja sam slaba na tebe, ti si moj drug. Možda sam ja umislila da si mi bio drug. Želim da postanemo dobri prijatelji u “Zadruzi 2” – rekla je Miljana.

Ukoliko zadatak bude uspešno obavila Miljana će za uzvrat dobiti trepavice, pa vi po ovom njenom ponašanju prosudite koliko su joj važne.

MILJANA RAZOTKRILA NADEŽDU: Znači da si imala HOPA CUPA HOPA CUPA!


scandal!printscreen, Instagram