Miljana Kulić uskoro treba da se porodi, ali i dalje nije mirna, jer bije ljutu bitku sa ocem njenog deteta.

Tako je Nišlijka je donela odluku da, kako je i u rijalitiju “Zadruga” više puta navela, prilikom popunjavanja papira u porodilištu u rubriku “Ime oca” upiše: “Nepoznato”.

 

Po izlasku iz rijalitija, Miljana je saznala da je Ivan Marinković zatražio od nje da uradi DNK test, kako bi utvrdio da li je dete  zaista njegovo, čemu se Miljana usprotivila.

Pošto je on mnogo bezobrazan, i traži da se uradi DNK, a ako bude sudski tražio da to uradim, učiniću to zbog njega, i zbog deteta, ako ne bude tražio sudski, neću! – rekla je Kulićeva.


Moraće da plaća i alimentaciju pošto ću da ga tužim! Ne treba meni njegov novac, niti mi znači, on ni prema prvom detetu nije ispao dobar otac, pa neće biti dobar ni drugom – osvrnula se Miljana na Ivanov brak sa Gocom Tržan, a onda je rekla:

Čovek je zaljubljen samo u alkohol i kladionice, zato ću da mu tražim alimentaciju iz principa. Pa ako ne bude imao novac da mi da, ići će u zatvor jer će DNK pokazati da je on otac, to i sam zna, ali lupa gluposti – odlučna je nekadašnja zadrugarka.

Ostatak intervju naći ćete u novom broju magazina SCANDAL!


ScandalIvan Vučićević