Nakon mesec i po dana odsustva i znatiželjnih gledalaca gde je i zašto Minje nema na malim ekranima, ona se oglasila tvitom da je sve u redu i da je na bolovanju.

– Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim – kaže popularna novinarka, a piše portal Srbija danas.

Na pitanje da li joj nedostaje televizija Minja odgovara potvrdno, ali dodaje da i dalje pomno prati dešavanja i da je o svemu informisana.

– To ne znači da sam van informativnih tokova, već naprotiv, redovno i na dnevnom nivou pratim politčka dešavanja kako ne bih izgubila ritam, kaže Minja.

Minja, koja je poznata po svojim hard talk intervjuima i insistiranju na odgovorima kod svojih gostiju, obećava da će se uskoro vratiti na male ekrane i da se njena želja za Novu godinu već ostvarila.

Kupite SCANDAL! TAJNI PLAN: DRAGANA I TORTA BEŽE IZ SRBIJE! NAPUŠTAJU DECU I PORODICE! Šaban je na onaj svet otišao BESAN I KIVAN NA DARKA LAZIĆA! Đogani: EVO ŠTA LUNA MISLI O MOM DUETU SA KIJOM! (VIDEO)


scandal!printscreen