Aktuelni zadrugar Mirko Gavrić razveo se od žene Dragane Rakčević, a pred ulazak u rijaliti otkrio je kako im je propao brak.

“Prošla godina za mene je bila potpuni pakao. Draganu više ne želim da vidim i nas dvoje nismo u kontaktu. Dragana je bila osoba kojoj sam slepo verovao. Dao bih joj bubreg, srce, sve što joj je trebalo, a ona me je izdala na najokrutniji način. Zabola mi je nož u leđa. Varala me je…”, pričao je Mirko i dodao:

“Ispao sam budala, ne želim da se vraćam u tu bol koju sam jedva preživeo. To je bio najteži period u mom životu, osećao sam se jadno i bespomoćno. Bilo je tu više muškaraca, pa čak i pevači, ali stvarno ne želim više da pričam o tome”, kaže on, a piše Espreso.rs.

https://www.instagram.com/p/B2gzxU5ozbj/?utm_source=ig_embed

Mirko je pre ulaska otkrio i sa kim će se družiti.

“Istina je ih dosta poznajem, ali samo ću sa odabranima da se družim. Gagi Đogani je svakako jedan od njih. Njega poznajem duže od 15 godina i on vrlo smešan, zabavan i pozitivan čovek. Njega ću sigurno da se držim”, zaključio je.

Kupite SCANDAL! SKANDAL VEKA Rada Manojlović: OVA PEVAČICA MI JE RASTURILA VEZU SA HARISOM! Svi detalji SKANDALOZNOG RUČKA U BRUSU! JELENINA BURMA krije tajnu ubistva! (VIDEO)


scandal!printscreen